Rahwana: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Sedulur-seduluré: yen -> yèn using AWB
c (éjaan, replaced: maneh → manèh (2) using AWB)
c (→‎Sedulur-seduluré: yen -> yèn using AWB)
 
Prameswariné Prabu Dasamuka widodari asmané [[Dèwi Tari]], peputra kakung siji asma [[Indrajit]] iya [[Meganandha]]. Karo garwa liyané, Prabu Dasamuka apeputra [[Trisirah]], [[Trikaya]], [[Trimuka]], [[Trinetra]], [[Triweneh]], [[Dewantaka]], [[Dewantumut]], [[Narantaka]], [[Sagsadewa]], lan [[Pratalamaryam]] iya Bukbis.
Trikaya lan Trimuka iku putra kembare Dasamuka patutan saka Dewi Wisandi. Sedulur kembar iki dicaritakake duwé kasekten kang bisa urip manèh yenyèn dilangkahi kunarpane karo kembarane. Déning Kapi Anoman sedulur kembar iki disirnakake kanthi mbenthusake/ngadu sirahe, saengga kalorone mati bareng.
 
== Gegaman lan aji-aji ==
348.872

besutan