Okonomiyaki: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: yen -> yèn using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
c (→‎top: yen -> yèn using AWB)
Okonomiyaki mujudake sawijining panganan [[teppanyaki]] kang bisa digadho utawa minangka lawuh bareng karo sega. Okonomiyaki kerep dipangan nganggo [[sendhok]] ceper kang diarani ''kote'' (''hera'') kang uga dianggo minangka [[sodet]] nalika malik okonomiyaki.
 
Ing [[basa Jepang]], ''okonomi'' tegese "seneng-seneng" (kang disenengi, kang dikarepake) lan ''yaki'' tegese "panggang" (istilah "goreng" mung dianggo ing Jepang mung yenyèn panganan digoreng nganggo [[lenga]] akeh). Padha karo jenenge, ndhuwurane (''topping'') okonimiyaki bisa diowahi miturut kasenengane wong kang arep mangan.
 
Dideleng saka cara nggawe lan bahae, okonomiyaki diperang dadi rong jinis ya iku:
352.737

besutan