Kopi Lampung: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Lirik: yen -> yèn using AWB
c (→‎Lirik: éjaan using AWB)
c (→‎Lirik: yen -> yèn using AWB)
numpak kapal, kapale feri.<br>
Aku cinta setengah mati,<br>
kelingan yenyèn ngudhak kopi.<br>
<br>
''Koor''<br>
Nggelar klasa ing wayah wengi.<br>
Aku cinta setengah mati,<br>
kelingan yenyèn ngudhak kopi.<br>
<br>
Secangkir wedang kopi,<br>
352.737

besutan