Serat Kalatidha: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Tèks: yen -> yèn using AWB
c (→‎Tèks: éjaan using AWB)
c (→‎Tèks: yen -> yèn using AWB)
Ing jaman keneng [[musibat]]<br>
Wong ambeg jatmika kontit<br>
Mengkono yenyèn niteni<br>
Pedah apa amituhu<br>
Pawarta lolawara<br>
352.737

besutan