Orgasme: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: yen -> yèn using AWB
c (→‎top: yoiku -> ya iku using AWB)
c (→‎top: yen -> yèn using AWB)
Meski ana bedha anatomi alat kelamin lanang lan wadon, orgasme ning lanang lan wadon secara fisiologis lan psikologis iku padha. Sakbenere, penelitian wis dilakoni, sing “ahli” ora isa nentuake jinis kelamin sak bener – benere pas maca gambaran orgasme – orgasme sing kabehe petunjuk anatomine diilangke.
 
Poro wadon wis ngandani yenyèn sensasi orgasme iku dimulai saka rasa kenceng, bar iku rasa enak sing cepet sing biasane mulai ning itil lan nyebar ning pinggul. Perkakas kelamin biasane anget, kaya disetrum utawa keri, lan sensasi fisik iki biasane nyebar ning awak. Poro wadon paling akeh ngrasake tarikan otot ning vagina utawa pinggul ngisor, sing diuneake karo 'denyut pinggul
 
Rasa orgasme ning wong lanang wis digambarke konsisten dimulai saka sensasi anget utawa surungan jero sing hubunganne “ejakulasi ora iso diendani”, bagian ejakulasi ora iso diendeake. Kuwi dirasake kayak kontraksi enak sing jero lan kuat, sing meloake otot pubokoksigeus, sfinkter anal, rektum, perineum lan kontol.
352.737

besutan