Gedhung Saté: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: yen -> yèn using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: yen -> yèn using AWB)
[[Gambar:Gedung Sate Bandung.jpg|thumb|250 px|Gedhung Satè]]
[[Gambar:Gedung Sate - backside.jpg|thumb|250 px|Gedhung Satè yenyèn disawang saka mburi]]
 
'''Gedhung sate''' iku gedhung sing dibangun kanthi karakteristik [[ornamén]] ana kaya [[sunduk]] satè ing dhuwuré [[bangunan]].<ref name="internet1"/> Gedhung satè kalebu wewangunan kang nduwèni [[sejarah]] ing [[kutha]] [[Bandung]].<ref name="internet1"/> Gedhung satè iki kalebu wewangunan kang kuna ing kutha Bandung. Sanajan manggon ing Bandung ananging akeh wong saka [[kutha]] liya kang marani gedhung iki sarana kepengin klenceran.<ref name="internet1"/> Gedhung satè kabangun ing [[taun]] [[1920]].<ref name="internet1"/> Gedhung satè dadi ciri utawa [[maskot]] kutha Bandung, [[Propinsi]] [[Jawa Barat]].<ref name="internet1">{{en}}[http://indahnesia.com/indonesia/BANSAT/gedung_sate.php indahnesia.com](dipununundhuh tanggal 31 Mei 2011)</ref>
352.737

besutan