Nunung: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: kabeh -> kabèh using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: maneh → manèh using AWB)
c (→‎top: kabeh -> kabèh using AWB)
Penyakit kaya iku ora namung kumat nalika ning [[studio]], nalika gojegan ning ngumah uga sering kumat.<ref name="Nunung Sr"/>
Nunung tau njalani terapi kanggo nyuda penyakité iku, ananging wis pasrah amarga iku memang penyakit keturunan.<ref name="Nunung Sr"/>
Ning akhiré, Nunung kang tau olih ''komplain'' masalah iku namung bisa meneng amarga dheweké uga ora bisa ngapa-ngapa, kabehkabèh mau gudu gawéan.<ref name="Nunung Sr"/>
 
==Cathetan Suku==
352.737

besutan