Summer Olympic Games: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
kabeh -> kabèh using AWB
(Digawé kanthi mertal kaca "Summer Olympic Games")
 
c (kabeh -> kabèh using AWB)
Olimpiadhe sing wis dianakaké mung ing bumi sisih kidul ya iku ing [[Australia]] (Melbourne 1956 lan Sydney 2000). Ing 2016, dianakaké Summer Games kapisan ing [[Rio de Janeiro]] ing Amerikah Kidul lan Summer Games kapisan dianakaké ing mangsa salju wewengkon ing kana.
 
Lima negara – [[Yunani]], Australia, [[Perancis]], [[Inggris]] lan [[Swiss]] – dadi negara conto panyarta ing kabehkabèh Summer Olympic Games. Negara sing mung paling sithik éntuk medhali emas ing saben Summer Olympic Games ya iku [[Inggris]]. Amérikah Serikat asring mimpin daptar pikolehan medhali.
 
== Notes ==
{{Reflist|30em}}
 
[[Kategori:Olimpiade]]
352.737

besutan