Aaron Kwok: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: kabeh -> kabèh using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: kabeh -> kabèh using AWB)
Bojone Gu, aktris [[Jiang Wenli]] dicasting kanggo pemeran pembantu.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
pirang bintang liyané kang ndukung film iki, [[Pu Cunxin]], [[Cai Guoqing]],
[[Li Xuejian]] lan [[Li Danyang]], kabehkabèh mau dadi ambassador kampanye anti-AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
== Cathetan Suku ==
{{Reflist}}
348.872

besutan