Mi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Cara Nggawé Mie: kabeh -> kabèh using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎Cara Nggawé Mie: kabeh -> kabèh using AWB)
 
==Cara Nggawé Mie==
Proses nggawé sing kapisananan ya iku kabehkabèh bahan dicampur dadi siji nganti dadi adonan. Banjurya adonan diuleni nganti adonan kalis, lunyu, lan transparan. Sakwise iku adonan dibentuk utawa diiris sesuai karo jinis mie kang arep digawé.<ref name="internet 5">{{id}}[http://mie-web.tripod.com/aneka%20mie.htm tripod.com] Mi (diaksés tanggal 10 Oktober 2011)</ref>
 
==Jinis-jinise Mie==
352.737

besutan