Kiwi (manuk): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Spesies Kiwi: kabeh -> kabèh using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎Spesies Kiwi: kabeh -> kabèh using AWB)
 
== Spesies Kiwi ==
Manuk kiwi ing donya iki mung ana ing [[Selandia Anyar]]. Spesies kiwi ing donya mung ana 5, lan kabehkabèh urip ing Selandia Anyar. Spesies manuk kiwi antarane<ref name="internet1"/>:
# ''Great Spotted Kiwi (Apteryx haastii)''
# ''Little Spotted Kiwi (Apteryx owenii)''
352.737

besutan