Putih: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: akeh -> akèh using AWB
c (→‎Mumpangat: éjaan, replaced: desa → désa using AWB)
c (→‎top: akeh -> akèh using AWB)
[[Gambar:Color icon white.svg|thumb|200px|Werna putih]]
 
'''Putih''' ya iku kagolong salah sijiné werna sakjroning [[werna]] netral <ref name:"buku1">{{id}} [[Warna]] Dalam [[Seni rupa]].Susanto Mikke.Hal.176.Cendela.[[2001]].[[Jogjakarta]]</ref>.Werna putih ana ing njaba bunderan kulawarga werna primer, sekunder lan tersier uga bisa kalebu ing werna ''akromatik''<ref name="internet2"/>. Asring kasebut uga werna putih, werna kang ngadeg dewe sak njabané werna [[ireng]] , [[abang]] lan [[biru]].Ing [[seni rupa]] werna putih kagolong werna kang bisa dipadukake karo werna liya lan mumpangaté kanggo netralake werna liyané supaya serasi utawa pantes.Werna putih akehakèh kang nganggep werna kang ora kagolong ing kulawarga werna,asebab bisa di campur karo werna liyané (netral)<ref name="internet2"/>. Mantulé [[cahaya]] putih bisa uga kacipta ing sakjroning campuran [[Spektrum optik|spektrum]] [[werna dasar]], utawa werna [[abang]], [[ijo]], lan [[biru]], semana uga cahyané kang dikasilake.
 
== Mumpangat ==
352.737

besutan