Perdu: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: akeh -> akèh using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: akeh -> akèh using AWB)
[[Image:Shrub.JPG|thumb|200px|Gambar semak utawa perdu]]
 
'''Perdu''' utawa Semak ya iku salah sawijining tandhuran kayu kang dibedhakake karo wit biasane amerga pange akehakèh lan dhuwure luwih endhep, biasane kurang saka 5-6 meter.<ref name="internet2"/> Akeh tandhuran kang arupa [[wit]] utawa perdu gumantung saka kahanan tukule.<ref name="internet2"/> Umume perdu duwé oyot tunggang lan urip nggerombol luwih sawit, pang, lan godhonge tukul nggerombol.<ref name="internet2">{{id}}[http://www.sabrinaflora.com/?con=show_tnm&&ktg_id=KTG7 Sabrina flora] (dipunundhuh tanggal 16 februari 2013)</ref>
 
==Perdu mawa Wujud Struktural Botani==
352.737

besutan