Flavonoid: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Fungsi: akeh -> akèh using AWB
c (→‎Fungsi: éjaan using AWB)
c (→‎Fungsi: akeh -> akèh using AWB)
 
== Fungsi ==
Antosianin lan flavonoid liyane narik kawigaten akehakèh ahli genetika amarga ana kemungkinan kanggo nggubungake pirang-pirang karubedan morfologi ing antarane spesies kang cedak karo siji genus tuladhane karo jinis flavonoid kang dikandung.<ref name="Salisbury"/> Flavonoid kang ana ing spesies kangpadha kekancan ing siji genus menehi informasi tumrap ahli taksonomi kanggo nglompokkake lan nemtokake garis evolusi tanduran iku.<ref name="Salisbury"/>
 
Cahya kususe sadawane glombang biru ningkatake pambentukan flavonoid lan flavonoid ningkatake resistensi tanduran marang radiasi UV.<ref name="Salisbury"/>
352.737

besutan