Sekolah dhasar: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Permasalahan: akeh -> akèh using AWB
(éjaan using AWB)
c (→‎Permasalahan: akeh -> akèh using AWB)
 
== Permasalahan ==
Amerga letak geografis Indonésia, dadi masalah sing paling gedhe ya iku pemerataan guru ing laladan-laladan kang terpencil. Parahe manèh, déné pamaréntah nyebutna manawa akehakèh guru sing wis diangkat dadi [[PNS]], nanging isih akehakèh uga guru kang durung kaangkat dadi PNS. Ditambah manèh ana uga guru sing digaji namung <u>+</u>Rp. 100.000,- sesasi.
 
== Deleng uga ==
348.872

besutan