Pratélaning upacara adat Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: akeh -> akèh using AWB
c (éjaan, replaced: desa → désa using AWB)
c (→‎top: akeh -> akèh using AWB)
Ing kabudayan [[Jawa]] akehakèh upacara-upacara adat sing umum diselenggarake, antarane:
 
==Sing ana hubungane karo wong==
352.737

besutan