Wong Banjar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Populasi suku Banjar: akeh -> akèh using AWB
(éjaan using AWB)
c (→‎Populasi suku Banjar: akeh -> akèh using AWB)
 
== Populasi suku Banjar ==
Suku Banjar minangka suku ka-8 paling akehakèh ing Indonésia
Miturut sensus BPS taun 2000 populasi suku Banjar kira-kira semene:
* 2.271.586 ing [[Kalimantan Kidul|Propinsi Kalimantan Kidul]] 76,34%
352.737

besutan