Quagga: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: akeh -> akèh using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: akeh -> akèh using AWB)
}}
 
'''Quagga''' kewan kang saemper [[zebra]] lan tau tinemu ing cacah wilangan kang akehakèh ing [[Afrika Selatan]], nanging saiki wis [[punah]] amarga di[[bedhag]] déning manungsa minangka kaajab [[daging]] lan [[kulit]]e. Quagga bisa dibedakake saka zebra amarga praupane kang kayadene [[blasteran]] zebra lan [[jaran]].
Nalikane tanggal 12 Agustus 1883, quagga pungkasan kang isih urip ing sawijining [[kebun binatang]] ind kutha [[Ngamstredam]], nagara [[Walanda]] mati lan ndadekake kuwan iku [[Spesies cures|cures]].
 
352.737

besutan