Aaron Kwok: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: cocok -> cocog using AWB
c (→‎top: kabeh -> kabèh using AWB)
c (→‎top: cocok -> cocog using AWB)
Ing kene Kwok meranaké guru SD kang dikirim saka kota gedhe ing désa.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Dheweké dadi penderita AIDS lan ketemu karo karakter Ziyi, kang padha-padha dadi pasièn AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Gu Changwei manthep Ziyi cocokcocog kanggo karakter film iki metu saka skandal anyar kang nimpa aktris China mau.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Sutradara yakin Ziyi nggawa filme ing box office.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
 
351.333

besutan