Paribasan Jawa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎T: cocok -> cocog using AWB
c (→‎D: yen -> yèn using AWB)
c (→‎T: cocok -> cocog using AWB)
|-
| Tumbu olèh tutup
| Wong kakancan sing cocokcocog banget
|-
| Tuna sathak bathi sanak
352.737

besutan