Ruwatan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Sejarah: beda -> béda using AWB
(éjaan using AWB)
c (→‎Sejarah: beda -> béda using AWB)
* Pendhawi anak lima wadon kabeh.
*[[Kedhana-kedhini]] utawa anak loro lanang wadon
*[[Gondhang kasih]] anak loro bedabéda pakulitane, siji ireng siji putih
*[[Dhampit]] utawa anak loro lanang wadon kang laire bareng
* Jawi ngirit Banteng, anak mbarep wadon, adhine lanang kabeh
352.737

besutan