Titanic (film 1997): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: beda -> béda using AWB
c (→‎top: yen -> yèn using AWB)
c (→‎top: beda -> béda using AWB)
}}
 
'''Titanic''' iku sawijining [[film]] romantis lan bencana ing [[Amerika Serikat]] kang digawé tahun [[1997]].<ref name="internet1">{{id}}[http://www.wowkeren.com/film/titanic/ film titanic] (dipunundhuh tanggal 19 Desember 2012)</ref> Sekenarione digawé denig sutradarane dhewe ya iku [[James Cameron]].<ref name="internet1"/> [[Film]] iki nyeritakake babagan Jack lan Rose (diparagani déning [[Leonardo DiCaprio]] lan [[Kate Winslet]]) kang padha-padha tresnane nanging dheweke kaloron duweni status sosial kang bedabéda ing dhuwur kapal [[RMS Titanic]] kang keleb tanggal [[15]] [[April]] [[1912]].<ref name="internet1"/>
 
Ide carita Cameron rikala nggawé [[film]] iki entuk saka batang kapal [[RSM Titanic]], dheweke pengen nerusake pesen emosional saka kedadean iku lan mikir yèn carita babagan katresnan kang diselang-seling karo bencana lan kepaten penting kanggo nyiptakake pesen kasebut.<ref name="internet2">{{id}}[http://music.okezone.com/play/38311/host-dahsyat-bahas-film-titanic ngomongin film Titanic] (dipunundhuh tanggal 19 Desember 2012)</ref> [[Film]] iki digawé wiwit tahun [[1995]].<ref name="internet2"/> Rekontruksi kapal [[Titanic]] digawé ing Playas de Rosarito, Baja [[California]].<ref name="internet2"/> Model skala lan teknik Computer-Generated Imagery (CGI) uga dianggo kanggo nggambarake kelebe kapal kasebut.<ref name="internet2"/> [[Film]] iki didanai déning Paramount Pictures lan 20th Century Fox.<ref name="internet2"/> Rikala semono Titanic dadi [[film]] kang paling larang sing tahu digawé, anggarane kira-kira nganti $200 juta.<ref name="internet2"/>
352.737

besutan