Angkah Pambangunan Milénium: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
c (mbenakaké éjaan using AWB)
:** Ngembangaké usaha produktif sing pantes dilakoni déning kaum nom-noman
:** Kerja sama karo pihak pabrik [[obat]] supaya nyedhiakaké aksès obat wigati sing murah ing [[nagara berkembang]]
:** Kerjasama karo pihak swasta, mbangun panyerapan kauntungan saka teknologi-teknologi anyar, utamané teknologitèknologi informasi lan komunikasi.
 
== Delengen uga ==
352.737

besutan