Wong Bukit: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Wong Dayak Meratus
(JV06Doni Dwi Hartanto mindhahaken kaca Wong Bukit dhumateng Suku Dayak Meratus: Jeneng Sub Suku)
 
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Wong Dayak Meratus)
 
#ALIH [[SukuWong Dayak Meratus]]