Albert Einstein: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎Réferènsi: ngepasaké using AWB
Tidak ada ringkasan suntingan
(→‎Réferènsi: ngepasaké using AWB)
{{Nobel Fisika}}
 
[[Kategori:TokohWong]]
[[Kategori:Tokoh Donya]]
[[Kategori:Pamenang Bebungah Nobel bidang Fisika]]
352.737

besutan