Alvin Adam: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan sikil: ngepasaké using AWB
c (→‎Karir: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎Cathetan sikil: ngepasaké using AWB)
[[Kategori:Pembawa acara televisi Indonésia]]
[[Kategori:Tokoh saka Medan]]
[[Kategori:TokohWong]]
 
 
352.737

besutan