Robert Burns: Béda antara owahan

735 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: {{Infobox Person |name = Robert Burns |image = |imagesize = |caption = |pseudonym = |birthname = |birth_date = 25 Januari 1759 |birth_place = |dea...)
 
|pseudonym =
|birthname =
|birth_date = [[25]] [[Januari]] [[1759]]
|birth_place = [[Alloway]], [[Skotlandia]]
|death_date =
|death_place =
|movement =
|notableworks =
|parents = [[William Burnes]] lan [[Agnes Broun]]
|spouse =
|partner =
Dheweke uga sinau basa [[Prancis]] lan [[Alkitab]].<ref name="RB spl"/>
Dheweke maca lan ngugemi cerita-cerita lan lagu tradhisional saka ibune lan [[Betty Davidson]].<ref name="RB spl"/>
 
Kerja fisik abot ana perternakan kulawargane sawektu enom ngunggahake kasenengane marang geguritan, alam, omben-omben, lan wedhokan kang dadi karaktere saumur uripe.<ref name="RB bbc"/>
Dheweke mbojo karo [[Jean Amour]], nanging banjur pisahan.<ref name="RB bbc"/>
Burns emigrasi menyang Hindia Kulon karo kekasihe [[Mary Campbell]] (geguritane ''Higland Mary'').<ref name="RB bbc"/>
Dheweke omah-omah ana Skotlandia sawise sedane Mary lan suksese terbitan kumpulan geguritane.<ref name="RB bbc"/>
Umur 27 taun, dheweke kondhang nganti njaban negara kanthi geguritane ''To A Louse'', ''To A Mouse'', lan ''The Cotter's Saturday Night''.<ref name="RB bbc"/>
 
==Cathetan Suku==
837

besutan