Cithakan:Panjelasan nominasi AP: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
typo
(saka id)
 
c (typo)
| width="60%" style="padding:1em 1em 1em 1em; border:1px solid #A3B1BF; background-color:#E6F2FF" valign="top"|
 
[[Image:Cscr-candidate.svg|left|50px|Lintang iki, siji sikilé kapisah, merlambangaké kandidat artikel pilihan ing Wikipedia.]] Ing bab iki komunitas [[Wikipedia:Usul artikel pilihan|nemtokaké]] artikel apa kang dadi [[Wikipedia:Artikel pilihan|artikel pilihan]]. Artikel pilihan yakuwi karya paling apik komunitas Wikipedia kang nuruti [[Wikipedia:Artikel pilihan/Kriteria artikel pilihan|kriteria artikel pilihan]] kang wis ditemtokaké.
 
Pengusul kandidat disuwun ndandani artikel adhedhasar kritik kang ditampa ing kaca usulan iki. Yèn panjenengan ngusulaké artikel kang panjenengan gawé dhéwé, supaya ditandani minangka "usulan pribadi". Sawijining artikel ora olèh diusulaké dadi artikel pilihan bebarengan karo pangusulan minangka [[Wikipedia:Artikel apik|artikel apik]]. Panganggo ora olèh ngusulaké ping pidho sawijining artikel nganti usulan kapisan artikel kasebut wis nampa dhukungan utawa kritikan wis didandani. Nyuwun supaya kritikan ditampa kanthi positif.
<span style="font-size:16pt">Prosedur pangusulan</span>
 
#Sadurungé ngusulaké kandidat, pesthèkaké yèn artikel kasebut wis miturut kabèh [[Wikipedia:Artikel pilihan/Kriteria artikel pilihan|kriteria artikel pilihan]].
#Wènèhi <code><nowiki>{{StatusAP nominasi}}</nowiki></code> ing kaca dhiskusi artikel kang diusulaké.
#Saka kana, banjur klik pranala "wènèhi komentar".
78.625

besutan