Paramasastra Jawa: Béda antara owahan

208 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
 
== Tembung kriya ==
Ing basa Jawa tembung kriya bisa dipérang dadi loro: tembung kriya kahanan lan tembung kriya sing tanduk. Banjur tembung kriya tanduk iki bisa diwalik dadi tembung kriya tanggap.
 
=== Tembung kriya kahanan ===
 
 
 
== Topik liya-liyané ==