Paramasastra Jawa: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c (sithik)
 
== Tembung kriya ==
Ing basa Jawa tembung kriya bisa dipérang dadi loro: tembung kriya kahanan lan tembung kriya sing tanduk. Banjur [[tembung tanduk|tembung kriya tanduk]] iki bisa diwalik dadi [[tembung tanggap|tembung kriya tanggap]].
 
=== Tembung kriya kahanan ===