Paramasastra Jawa: Béda antara owahan

202 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
=== Tembung panyilah ===
Tembung panyilah ''kang'', ''sing'' utawa ing krama ''ingkang'' iku kanggo nyilahaké tembung aran karo tembung-tembung utawa ukara susulan sing dadi katranganing tembung aran mau.
 
=== Tembung sesulih ===
Tembung sesulih iku tembung dienggo ngganti dhiri utawa ing cara gagrag Latin diarani personal pronomen. Ing basa Jawa ana tembung sesulih purusa lan tembung sesulih pandarbé.
 
== Tembung kriya ==