Quagga: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
kewan, kèwan -> kéwan using AWB
c (→‎top: akeh -> akèh using AWB)
c (kewan, kèwan -> kéwan using AWB)
}}
 
'''Quagga''' kewankéwan kang saemper [[zebra]] lan tau tinemu ing cacah wilangan kang akèh ing [[Afrika Selatan]], nanging saiki wis [[punah]] amarga di[[bedhag]] déning manungsa minangka kaajab [[daging]] lan [[kulit]]e. Quagga bisa dibedakake saka zebra amarga praupane kang kayadene [[blasteran]] zebra lan [[jaran]].
Nalikane tanggal 12 Agustus 1883, quagga pungkasan kang isih urip ing sawijining [[kebun binatang]] ind kutha [[Ngamstredam]], nagara [[Walanda]] mati lan ndadekake kuwan iku [[Spesies cures|cures]].
 
* [http://www.slate.com/id/2132747/ "Quagga Quest Can we bring back a long-extinct animal?"]
 
[[Kategori:KewanKéwan Afrika]]
[[Kategori:KewanKéwan kang wis cures]]
 
 
352.737

besutan