Kertu pos: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: kewan, kèwan -> kéwan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: kewan, kèwan -> kéwan using AWB)
Ilmu penelitian lan nglumpukaké kertu pos diarani [[deltiologi]].<ref name="internet2">{{id}}[http://www.newsindo.com/kartupos/menarik.htm newsindo.com](dipunundhuh tanggal 17 Juni 2011)</ref>
 
Kartu pos biyasané ana gambaré.<ref name="internet1"/> Gambar kang ana ing kertu pos kayata gambar panggonan kang misuwur ing salah sawijining nagara iku, gambar wong, gambar alam kayata [[gunung]], [[segara]], [[kapal]], [[kéwan]]-kéwan kayata kewankéwan kang langka lan dadi ciriné nagara iki, utawa gambar wong kang nduwéni jabatan kang dhuwur ing nagara.<ref name="internet1"/> Kertu pos uga kena kanggo ucapan [[Natal]], taun baru, lan dina riyaya kayata [[Idul Fitri]], lan dina kang dianggep penting ing nagara iku.<ref name="internet1">{{id}}[http://www.indonesianewsonline.com/prangko/stamps/koleksi.htm indonesianewsonline.com](dipunundhuh tanggal 17 Juni 2011)</ref>
 
==Chatetan suku==
352.737

besutan