Paraceratherium: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: kewan, kèwan -> kéwan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: kewan, kèwan -> kéwan using AWB)
}}
 
'''Paraceratherium''' ya iku jinis dinosaurus sing urip nalika jaman pungkasan. Jeneng liyane ya iku 'Baluchitherium'. KewanKéwan iki diprakirakake urip ing antarane jaman Miocene kawitan.
 
==Pranala Jaba==
352.737

besutan