Timpal: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: kewan, kèwan -> kéwan using AWB
c (→‎top: kewan, kèwan -> kéwan using AWB)
 
{{kembangkan}}
Nimpal, saking tembung timpal, inggih punika kegiyatan ngresiki kotoran kewankéwan ngagem cikrak.
351.333

besutan