Parembugan:Kaoliang: Béda antara owahan

124 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(tanggepan)
Tidak ada ringkasan suntingan
 
:Lagi waé tak-deleng ing bausastra (kamus), kok canthèl iku basa Walandané ''[[:nl:gierst]]'' = en:millet? [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 10:30, 24 Februari 2008 (UTC)
 
La piyé? [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 19:08, 24 Februari 2008 (UTC)