Bakso: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎Kaséhatan: podo, podho -> padha; akeh, akéh -> akèh using AWB
c (→‎Kaséhatan: yen -> yèn using AWB)
c (→‎Kaséhatan: podo, podho -> padha; akeh, akéh -> akèh using AWB)
 
==Kaséhatan==
Yen nggawé bakso ana uga kang dicampur karo [[boraks]] utawa [[bleng]].<ref name="internet6"/> Gunané kanggo nggawé bakso luwih kenyal kaya daging lan luwih awét.<ref name="internet6">{{id}}[http://www.suaramerdeka.com/harian/0709/03/ragam05.htm Boraks Ada dalam Makanan Kita, Suara Merdeka http://www.suaramerdeka.com/](dipunundhuh tanggal 9 Mei 2011)</ref> Iki ndadekake bakso tau dianggep panganan kang kurang aman karo [[BPOM]].<ref name="internet6"/> BPOM ngélingaké yèn ngonsumsi jajanan kang ngandhut boraks kang akéhakèh nganti [[5]] nganti [[10]] [[taun]] bisa ningkataké resiko [[penyakit]] [[kanker]] ''hati''.<ref name="internet7">{{id}}[cite web|url=http://www.suaramerdeka.com/English/index.php?page=infodtl&InfoID=8&dtl=1|title=Watch Out For The Food We Consume|last=Staff writer|year=2006|publisher=Directorate of Consumer Protection, Jakarta, Indonésia|accessdate=2009-02-10 http://www.suaramerdeka.com/](dipunundhuh tanggal 9 Mei)</ref> Mulané bakso kang didol ing pasar tradisional lan pasar swalayan diwajibké bébas boraks.<ref name="internet7"/>
 
== Galeri ==
352.737

besutan