Olla Ramlan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎Karir: podo, podho -> padha; akeh, akéh -> akèh using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎Karir: podo, podho -> padha; akeh, akéh -> akèh using AWB)
 
== Karir ==
Olla Ramlan miwiti kariré dadi finalis ajang pamilihan [[Cover Girl Mode]] nalika [[taun]] [[2007]].<ref name="internet3"/> Kariré ing donyaning entertainment kawiwitan amarga mbaké kang jenengé Lolitha Ramlan.<ref name="internet3"/>[[Lolitha Ramlan]] ngirimaké formulir kanggo ajang pemilihan iku.<ref name="internet3"/> Ing lomba iku, Ola Ramlan dadi juwara favorit.<ref name="internet3"/> Sawisé menang ing lomba cover girl, Ola Ramlan banjur éntuk akéhakèh tawaran kanggi main [[sinetron]] lan dadi bintang [[iklan]] prodhuk-prodhuk tinamtu.<ref name="internet3"/>
 
Olla Ramlan kang miwiti kariré kanthi dadi [[modhèl]] banjur nutugaké kanthi njajal ing donyaning [[akting]].<ref name="internet3"/> Olla Ramlan banjur main ing sinetron-sinetron.<ref name="internet3"/> Sinetron kang tau dibintangi Olla Ramlan kayata sinetron kang judhulé ''Shakila''.<ref name="internet3"/> Saliyané iku, Olla Ramlan uga dadi bintang iklan kopi.<ref name="internet3"/> Iklan [[kopi]] iki nduwé dialog kang nganti saiki isih cetha diilingi tuprap penonton ya iku [[dialog]] kang uniné ''Pagi Donna''.<ref name="internet3"/>
350.349

besutan