Uwuh: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Kagunan ngolah larahan: dewe, déwé, dhewe -> dhéwé using AWB
c (→‎Kagunan ngolah larahan: yen -> yèn using AWB)
c (→‎Kagunan ngolah larahan: dewe, déwé, dhewe -> dhéwé using AWB)
== Kagunan ngolah larahan ==
* Ngolah larahan saliyane nyengkuyung programing pamarentah lan njaga keresikan
* Nyengkuyung keséhatan lingkungan, sing tegese lingkungane dhewedhéwé dadi resik lan séhat
* Bisa nambahi ulu pametu kulawarga yèn anggone makarya diniyati minangka pakaryan tambahan
 
352.737

besutan