Lintang kidul: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
dewe, déwé, dhewe -> dhéwé using AWB
(Kaca énggal: '''Lintang kidul''' iku sejatine garis khayal sing diarani garis lintang bumi sing anane ing sisi kidul garis Katulistiwa. Lintang kidul nanda'ake sudut antara posisi l...)
 
c (dewe, déwé, dhewe -> dhéwé using AWB)
'''Lintang kidul''' iku sejatine garis khayal sing diarani [[garis lintang]] bumi sing anane ing sisi [[kidul]] garis [[Katulistiwa]]. Lintang kidul nanda'ake [[sudut]] antara posisi lintang karo garis Katulistwa. Garis Katulistiwa dhewedhéwé iku anane ing lintang 0 derajat.
 
==Uga pirsani==
* [[Lintang lor]]
* [[Sistem koordinat geografi]]
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Geografi]]
 
 
{{stub}}
351.333

besutan