Kabupatèn Cilacap: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Geografis: dewe, déwé, dhewe -> dhéwé using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎Geografis: dewe, déwé, dhewe -> dhéwé using AWB)
== Geografis ==
 
Kabupatèn Cilacap panggonane ana ing antara 108<sup>o</sup>4’30” garis bujur wetan lan 7<sup>o</sup>30’-7°45’20” garis lintang kidul. Iklime iklim tropis, curah udan paling dhuwur ana ing sasi [[November]] lan ngisor dhewedhéwé ing sasi [[Mei]]. Temperatur [[maksimum]] 32,6<sup>o</sup> lan [[minimum]] 24,2 <sup>o</sup>.
 
== Pemerentahan ==
352.737

besutan