Basa Madura: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Rupa-rupaning Basa Madhura: dewe, déwé, dhewe -> dhéwé using AWB
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
c (→‎Rupa-rupaning Basa Madhura: dewe, déwé, dhewe -> dhéwé using AWB)
== Rupa-rupaning Basa Madhura ==
 
Basa Madhura dhewedhéwé uga kebagi dadi rupa-rupa, sing diweruhi kayata:
 
* Dhialek Bangkalan
352.737

besutan