George Best: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
| nationalcaps(goals) = {{0}}37 {{0}}{{0}}(9)
|}}
'''George Best''' ({{lahirmati|[[Belfast]], [[Irlandia Lor]]|22|5|1946|[[London]], [[Inggris]]|25|11|2005}}) ya iku salah siji pemain [[bal-balan]] saka [[Irlandia Lor]]. DhewekeDhèwèké tau melu tim kang gedhe kayata [[Manchester United F.C.|Manchester United]], [[Dunstable Town F.C.|Dunstable Town]], [[Stockport County F.C.|Stockport County]], [[Cork Celtic]], [[Los Angeles Aztecs]], [[Fulham F.C.|Fulham]], [[Fort Lauderdale Strikers]], [[Hibernian F.C.|Hibernian]], [[San Jose Earthquakes (NASL team)|San Jose Earthquakes]], [[A.F.C. Bournemouth|Bournemouth]], [[Queensland Roar FC|Brisbane Lions]], dan [[Tobermore United]].
 
Ing timnas {{timnas|Irlandia Lor}}, Best main kaping 37 lan gawé 9 gol.
352.737

besutan