Radius Prawiro: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB
c (→‎Hobi lan kulawarga: akeh -> akèh using AWB)
c (dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
 
== Pendhidhikan ==
Anake guru kanthi nama Prawiro, Radius ngrampungake pendhidhikan dhasar nganti menengah atas ing Yogyakarta. Nalika isih ana ing tingkat [[SMP]] taun [[1942]], dhewekedhèwèké sempet sepet dadi tukang rokok. Candhake dhewekedhèwèké nerusake pendhidhikan ing ''Nederlandsche Economicscshe Hogeschool'', [[Rotterdam]], [[Walanda]]. Sawise lulus, dhewekedhèwèké mlebu Fakultas Ekonomi [[Universitas Indonésia]] ing Jakarta.
 
== Karier ==
 
== Hobi lan kulawarga ==
Radius ya iku penggemar [[fotografi]] lan [[sepeda motor]]. Hobine marang sepeda motor berawal kawiwitan nalika sekolah ing Walanda lan dilereni nalika njabat minangka [[Gubernur Bank Indonésia]] kanthi alesan keamanan. Saliyane iku, dhewekedhèwèké uga seneng ''berkebun'' lan akèh nglodhangake wektune kanggo ngrumat tanduran bebarengan karo bojone, Leonie Supit.
 
== Tilar donya ==
352.737

besutan