Aamir Khan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
 
Aamir Khan lair ing [[Mumbai]], [[India]], tanggal [[14 Maret]] [[1965]]. Dhèwèké mlebu ing donya pilem diwiwiti saka dadi aktor wiwit cilik ing pilem ''Yaadon Ki Baraat ([[1973]]) lan Madosh ([[1974]]).<ref name="Aamir Khan "/>
Saka iku dhewekedhèwèké wiwit ditawani main ing pilem-pilem biyoskop.<ref name="Aamir Khan "/>
 
Khan lahir saka kulawarga muslim Pathan kang turun tumurun nggeluti babagan pilem, bapaké, [[Tahir Hussain]] ya iku produser film.<ref name="Aamir Khan "/>
352.737

besutan