Parembugan:Kaoliang: Béda antara owahan

502 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanggepan
(re:)
(tanggepan)
 
 
:Wah, sorry, telat. Ncèn sorghum ki ya diarani salah sawijiné millet ("hirse") mbèk wong Jerman, padha karo jewawut. Mbokmenawa wong Landa ya padha panganggepané. Aku ngertiné sorgum=canthèl pas maca buku2 tani pas kuliah mbiyèn. Lha, ning bausastra jewawut diarani apa mbèk wong Landa Mas? [[Panganggo:Kembangraps|Kembangraps]] 10:28, 25 Februari 2008 (UTC)
 
:Bausastra sing tak-enggo ing ndhuwur iki karangané Pigeaud taun 1939. Ing bausastra sing padha iki tembung jewawut ora ana. Banjur aku golèk ing bausastra Gericke-Roorda (1901): "gierst ''panicum italicum'' nat. fam. der Gramineae". Jaré isih mèmper karo '''otèk'''. Miturut Kamus Jawa Kuna-Indonesia karangan Zoetmulder (1995, edisi bahasa Indonesia), jewawut: ''panicum viride''. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 14:12, 25 Februari 2008 (UTC)