Louis IX saka Perancis: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Perang Salib Kawolu: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB
c (→‎Sujarah: dewasa, dhewasa, dhéwasa -> diwasa using AWB)
c (→‎Perang Salib Kawolu: dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
 
===Perang Salib Kawolu===
Ing parlemen kang dianakaké ing Paris, 24 Maret [[1267]], LOuis lan anaké telu njupuk salib. Krungu lapuran saka para ''misionaris'', Louis mutusake kanggo mudhun ing [[Tunisia]]]. Louis mrentah adhiné, [[Charles saka Anjou]] kanggo nggabung karo dhewekedhèwèké ing Tunisia. Tentara Salib. ya iku ing antarané ana Pangéran [[Edward saka Inggris]], mudhun ing [[Carthage 17 Juli [[1270]]. Nanging, penyakit pecah ing téndha. Ing tanggal 25 Agustus, digawa dhéwé déning sawijining mungsuh.<ref name=brehier/>
 
==Sipat Religius==
352.737

besutan