Wedhus: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Wedhus Saenen: gedhe, gedhè -> gedhé using AWB
c (→‎Daging: podo, podho -> padha; akeh, akéh -> akèh using AWB)
c (→‎Wedhus Saenen: gedhe, gedhè -> gedhé using AWB)
 
=== Wedhus Saenen ===
Wedhus Saenen ya iku wedhus kang asalé saka [[Saenen]], [[Swiss]].<ref name="internet1"/> Wedhus jantan lan betina saka jinis iki leloroné ora nduwé [[sungu]].<ref name="internet1"/> Wuluné awerna [[putih]] utawa [[krem]] [[pucet]].<ref name="internet1"/> [[Irung]] lan [[kuping]]é wedhus Saenen nduwèni [[werna]] belang [[ireng]].<ref name="internet1"/> Bathuké amba, nanging kupingé nduwèni ukuran kang ora patiya gedhegedhé lan ora patiya cilik, kupingé nduwèni bentuk tegak mendhuwur.<ref name="internet1"/> Wedhus iki kalebu jinis wedhus kang bisa ngasilaké susu.<ref name="internet1"/>
 
===Wedhus Kacukan===
352.737

besutan