Aaron Kwok: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: gedhe, gedhè -> gedhé using AWB
c (→‎top: cocok -> cocog using AWB)
c (→‎top: gedhe, gedhè -> gedhé using AWB)
 
Film iki dijukut saka novel kang ceritané cinta tragis 2 penderita AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Ing kene Kwok meranaké guru SD kang dikirim saka kota gedhegedhé ing désa.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Dheweké dadi penderita AIDS lan ketemu karo karakter Ziyi, kang padha-padha dadi pasièn AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Gu Changwei manthep Ziyi cocog kanggo karakter film iki metu saka skandal anyar kang nimpa aktris China mau.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
348.872

besutan