Heyden Panettiere: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: gedhe, gedhè -> gedhé using AWB
c (→‎top: dewe, déwé, dhewe -> dhéwé using AWB)
c (→‎top: gedhe, gedhè -> gedhé using AWB)
Panettiere bisa anggawé seneng para penonton lewat penampilané nalika dadi [[Claire Bennet]], seorang pemandu sorak, ning serial Heroes di NBC Tv.<ref name="hayden"/>
 
Panettiere lair lan gedhegedhé ning [[Palisades]], [[Rockland Country]], [[New York]].<ref name="hayden"/>
Panettiere anak wadon saka pasangan [[R.Vogel]], aktris opera sabun, lan [[Alan L. “Skip” Panettiere]], dheweké kepala Pemadam Kebakaran.<ref name="hayden"/>
Panettiere asalé saka Basa [[Italia]] kang artiné tukang gawé roti, lan dheweké keturunan [[Italia]].<ref name="hayden"/>
352.737

besutan